Somemarkkinointi

Sano EI somestressille, ulkoista tuotanto ammattilaisille.

Somemarkkinointi
näkyy siellä missä asiakkaasikin ovat

Eihän yrityksesi vain “ole somessa”?

Vaihtoehtona on nimittäin myydä, sitouttaa ja osallistaa. Se on monelle tietenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä offline-maailmassakin kiirettä piisaa.

Somemarkkinointi on onneksi ulkoistettavissa ammattilaisille! Näin uusia asiakkaita löytyy ilman lisätyötunteja tai jatkuvaa somestressiä.

Ammattilaisen toteuttama somemarkkinointi tuottaa tulosta kuin itsestään

Tuloskäyrä koilliseen
Jos ei ole varma, mitä somessa kannattaa tehdä, sen konkreettiset hyödyt haihtuvat vain kaukaiseksi päiväuneksi. Tuloksellinen some vaatii sitoutunutta, jatkuvaa ja oikeanlaista tekemistä.

Osumatarkkaa jälkeä
Anna tiimiläistesi keskittyä siihen, mitä he oikeasti osaavat (ja mistä heille maksetaan)! Ammattilainen tuottaa vangitsevat sisällöt analyyttisella silmällä, taidokkailla teksteillä ja harkitulla kuvamaailmalla.

Puhutko sujuvaa TikTokia?
Instagram on maailman käytetyimpiä somealustoja, ja myös TikTok on kasvattanut suosiotaan valtavasti. TikTok-aktiivisuus on yrityksille yhä tärkeämpää, ja osaamme vakuuttaa asiakkaasi myös siellä.

Somemarkkinointi
siististi paketoituna palveluna

Katsotaan sopiva somepaketti

Millainen somepaketti on teille hyödyllisin? Postausten määrä ja kanavat sovitaan yrityksesi tavoitteiden ja kohderyhmän pohjalta.

Seuraamme jatkuvasti dataa ja reagoimme siihen

Kehitämme tekemistämme jatkuvasti somekanavien tarjoaman datan pohjalta. Seuraamme tarkasti myös somealustojen muutoksia.

Pysyt kokoajan kärryillä

Kaikki somepaketit sisältävät aloituspalaverin ja kuukausittaisen raportoinnin. Somehuolesi kaikki heitä – me hoidamme!

Ota yhteyttä

    Kidea Media

    Kidea Media

    Mikko Laukkanen, 040 912 6951
    Eeva Haimilahti, 044 279 0020
    Anne Turunen, 045 328 0100