Julkaisupalvelut

Kirjan julkaiseminen Kidea Mediassa.

Kirjan julkaiseminen - näin teoksesi
näkyy ja kuuluu
kaikissa kanavissa

Mitä sanottavaa sinulla on maailmalle? Meillä teoksesi ei jää ajatuksen tasolle tai luonnoskansioon pölyttymään, vaan se matkaa varmassa kurssissa ihmisten luettavaksi ja kuunneltavaksi.

Julkaisupalvelumme kattaa teoksen julkaisun kaikissa muodoissa: painettuna kirjana, äänikirjana ja e-kirjana. Markkinointipalvelumme varmistaa, että teoksesi löytää kaikkien kiinnostuneiden kirjahyllyihin ja älylaitteisiin.

Painettu kirja

Painopalvelumme saattaa ajatuksesi tai tarinasi käsinkosketeltaviksi – kirjaimellisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään tekstin oikoluvussa ja muissa editoinneissa sekä graafisessa ilmeessä.

Äänikirja

Korvat hörölle, teoksesi herää eloon! Voit lukea tekstisi äänikirjaksi itse tai antaa tarinasi ammattilukijan kerrottavaksi. Julkaisemme teoksesi kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa.

E-kirja

E-kirjana teoksesi kulkee lukijoiden laitteilla siellä missä heidän arkensakin on. Julkaisemme teoksesi kaikilla suosituimmilla e-kirja-alustoilla.

Kirjan julkaiseminen ammattilaistiimin kanssa

Asiantuntijatiimimme tukee sinua julkaisuprosessin joka vaiheessa. Voimme auttaa sinua tekstin oikoluvussa ja editoinnissa, eri kielille kääntämisessä, teoksen graafisen ilmeen toteutuksessa sekä markkinoinnissa.

Ja noin vain – olet julkaistu kirjailija!

Miten valitsen
äänikirjan
lukijan?

Palkattu ääninäyttelijä

Ammattilaislukija tuo tekstistäsi eteen sen parhaat puolet elävöittäen kerrontaa esimerkiksi äänenpainoilla ja -sävyillä. Suosituimmilla lukijoilla on jopa omat fanikuntansa – keitä sinä haluat houkutella teoksesi ääreen?

Itse lukien

Lukemalla teoksesi itse lisäät kuunteluelämykseen henkilökohtaista otetta ja oma äänesi pääsee osaksi tarinaa. Jos pidät ääneen lukemisesta ja sanoihin eläytymisestä, voit lukea teoksesi äänikirjaksi itse.

Tekoälyn hyödyntäminen

Tekoäly osaa nykyään lukea tekstejä selkeällä ja luonnollisella äänellä. Tekoäly on erinomainen työkaveri etenkin silloin, jos resurssit ovat rajalliset tai kun tuotantoa halutaan nopeuttaa tuntuvasti.

Ota yhteyttä

    Kidea Media

    Kidea Media

    Mikko Laukkanen, 040 912 6951
    Eeva Haimilahti, 044 279 0020
    Anne Turunen, 045 328 0100